Tapetul, mereu in tendinte!

Tapetul este unul din acele finisaje care nu se demodeaza niciodata. Daca in trecut tapetul nu se preta oricarei incaperi, astazi, exista un alt tip de tapet, de o calitate net superioara, care poate fi pus si pe peretii incaperilor in care exista umezeala (baie).

Modelele variate de tapet contribuie si ele la usurarea alegerii si la integrarea tapetului intr-o incapere rustica, moderna, clasica, etc. Cu ajutorul tapetului nu nu mai ca obtii un aspect elegant, dar si o cromatica aparte, in tendinte. De asemenea, tapetul este disponibil intr-o varietate mare de culori, oferindu-ti posibilitatea sa obtii incaperi decorate dupa propriul gust, in nuante soft(care maresc vizal spatiul) sau in nuante inchise(care micsoreaza spatiul).

Pentru ca tapetul sa fie aplicat corect si sa arate impecabil, este necesar ca suprafata pe care este aplicat sa fie perfect neteda. Daca inainte exista deja un anumit model de tapet, acesta trebuie indepartat complet, inainte de aplicarea noului tapet.

Usor de aplicat, elegant, practic si modern, tapetul a devenit o optiune pe care tot mai multe persoane o iau in calcul.

In cadrul site-ului nostru veti gasi tapet personalizat, un concept nou pe piata design-ului interior, cu ajutorul caruia puteti sa va decorati sufragerii, camere de tineret, dormitoare, birouri, spatii comerciale. Oferim consultanta in alegerea modelului de tapet personalizat, ajutandu-va astfel sa faceti cea mai potrivita alegere in functie de spatiul si personalitatea dumneavoastra. Komandor da culoare spatiului in care traiti prin varietatea de modele de tapet personalizat!

Afla ultimele noutati: