Solutii complete de mobilier pentru casa ta

Komandor.ro iti propune solutii complete de mobilier pentru casa ta. In cadrul Komandor.ro vei gasi urmatoarele categorii de produse:

Mobilier: in aceasta sectiune vei gasi numeroase variante de mobila pentru sufragerie, bucatarie, dormitor, birou, hol, hoteluri, mansarda, camera copii. Din oferta Komandor nu lipsesc solutiile personalizate de mobilier la comanda, ceea ce inseamna ca punem in practica orice idee de design interior in materie de piese de mobilier. De asemenea, ne poti contacta pentru cele mai avantajoase si mai practice solutii de dressing si dulapuri la comanda, spatii de depozitare gandite pentru orice tip de suprafata.

Usi glisante: in oferta de usi glisante a Komandor.ro vei gasi usi glisante pentru separare incaperi, usi glisante pliante, sisteme de usi glisante adaptate tendintelor actuale.

Canapele: in aceasta sectiune vei gasi canapele modulare, canapele cu design modern si clasic, disponibile intr-o gama variata de materiale textile, microfibra, piele si ecopiele. Modele de canapele pentru livinguri spatioase dar si de dimensiuni mai mici, in nuante moderne, care se incadreaza perfect in orice tip de design interior.

Covoare: covoare disponibile intr-o gama variata de modele si dimensiuni, standardizate sau pe comanda, fabricate din materiale uzuale sau pretioase, ce completeaza ambientul perfect.

Propunem, de asemenea, solutii de desing interior, de la tapet personalizat, la tablouri, usi de interior, servicii de placare cu sticla.

Pentru orice intrebare legate de serviciile si produsele noastre, ne poti contacta la numarul de telefon 021.350.41.70.

Afla ultimele noutati: