Servicii personalizate

Personalizat inca de la inceput!

Consideram mobilierul pe comanda un proiect personalizat din etapa de consiliere pana la asamblarea mobilierului in casa dvs. Vom fi incantati sa va aratam multiplele posibilitati de executie oferindu-va solutii inteligente atat pentru pentru amenajarea camerelor cat si a spatiilor mici. In toate etapele colaborarii preferintele dvs. sunt de maxima importanta, astfel, pas cu pas, vom crea mobilierul dorit. Pentru realizarea de mobila la comanda avem, desigur, tot timpul in vedere bugetul dvs. alocat pentru proiectul respectiv.5 PASI PENTRU MOBILIERUL IDEAL

Pas 1. ConsiliereaVa asteptam la unul din magazinele Komandor cu dimensiunile aproximative ale spatiului pentru care doriti sa comandati mobilier. Designerii nostri va vor prezenta materialele si finisajele care pot fi folosite si impreuna veti stabili design-ul si compartimentarea interioara pentru mobilierul dorit.

Pas 2. Proiectul 3DProgramul Designer, special creat de Komandor va permite sa vizualizati 3D si sa modificati proiectul in cadrul oricarei etape pentru a corespunde cat mai bine dorintelor dvs.. In acelasi timp, programul furnizeaza si o estimare a costurilor proiectului.

Pas 3. Realizarea masuratorilorPentru a ne asigura ca mobilierul se potriveste perfect in spatiul alocat, personal specializat se deplaseaza la dvs. pentru realizarea masuratorilor.

Pas 4. Livrarea punctualaIntotdeauna va livram mobilierul comandat la data stabilita de comun acord. Termenul de livrare este de 3 - 4 saptamani, in functie de complexitatea comenzii.

Pas 5. AsamblareaEchipele specializate in montajul mobilierului Komandor realizeaza asamblarea mobilierului si se asigura ca totul functioneaza perfect pana in cel mai mic detaliu.

Despre noi

FAR EST MOBILIER a inceput colaborarea...

vezi mai mult

Calitate

FAR EST MOBILIER a dovedit ca este un partener valoros...

vezi mai mult

Expozitii


 

vezi mai mult

Franciza

KOMANDOR a fost fondat in 1992, ideea acestei ...

vezi mai mult

Cariera

Ne puteti trimite CV-urile dv...

vezi mai mult
Afla ultimele noutati: