Vino in magazinele Komandor din Bucuresti
si beneficiezi de pana la 20% reducere pentru modelele de
usi glisante, dressinguri, bucatarii sau dulapuri

Komandor, specialistul tau in dressinguri, usi glisante, dulapuri sau bucatarii, te asteapta, in oricare din magazinele sale din Bucuresti, cu un discount de pana la 20% la toata gama de produse, pana la sfarsitul anului 2016. Tot ce trebuie sa faci, pentru a beneficia de reducere, este sa vii in magazinele Komandor, pana pe data de 22 octombrie, si sa ridici voucherul tau de reducere.

Totul este atat de simplu pentru ca tu meriti sa te bucuri de bucataria perfecta, de un dormitor modern sau de dressingul mult visat, la un pret redus!

Descopera ofertele noastre online, alege produsele care-ti plac si vino in cel mai apropiat magazin Komandor din Bucuresti ca sa-ti ridici voucherul ce iti ofera pana la 20% reducere pentru oricare din produsele noastre. Reducerea, dupa intrarea in posesie a voucherului Komandor, se aplica oricarui model de dressing, tuturor modelelor de bucatarii, livinguri, usi glisante, dormitoare sau dulapuri.

Profita de campania nostra de pana la 20% discount si fii propriul tau designer de interior. Spune-ne ce-ti doresti si noi te ajutam cu un cost final cu 20% mai mic. Te vei bucura de mobilier de calitate, realizat la standarde inalte de siguranta si profesionalism.
Afla ultimele noutati: