Franciza

KOMANDOR a fost fondat in 1992, ideea acestei organizatii datand insa din 1986. KOMANDOR este un ambasador al designului de interior, al dressingurilor si al sistemelor de usi glisante a caror calitate a fost dovedita de-a lungul timpului. Compania noastra este in crestere constanta, castigandu-si renumele de a fi una din cele mai dinamice si mai respectate companii producatoare de dressinguri si usi glisante. Toate acestea sunt confirmate de reteaua profesionala de distributie a produselor noastre, prin distribuitori autorizati, in Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si America de Sud. Ne conformam incontinuu criteriilor de performanta ale pietei moderne, dorintelor clientilor nostri si suntem in permanenta la curent cu acestea.

Cu o vasta experienta in domeniul productiei de mobilier - dressinguri si usi glisante, cu o prezenta in peste 52 de tari, concernul Komandor a devenit leader mondial in sisteme de glisare. Komandor ofera solutii complete pentru compartimentari de spatii, dressinguri, dormitoare, dulapuri cu usi glisante, usi glisante separare incaperi dulapuri pentru zonele mansardate, bucatarii. Komandor este singura franciza care ofera mobilier pe comanda si care are soft-ul Designer, special conceput utilizat atat pentru realizarea proiectelor de mobilier pentru clienti cat si pentru transmiterea comenzilor direct in productie. Komandor este pionierul dressing-urilor in Romania, fiind singura firma specializata pe aceasta �nisa� de produse ceea ce il claseaza pe o pozitie de leader pe piata mobilierului. Principalul punct forte al Komandor il constituie calitatea serviciilor oferite clientilor: Komandor nu este un vanzator de mobilier ci ofera solutii complete pentru mobilarea chiar si a celor mai dificile spatii. Avand ca master francizor pentru Romania compania FAR EST MOBILIER, Komandor ofera o afacere solida, pe termen lung oferind un model de business indelung studiat. Activitatea de productie se desfasoara intr-o fabrica moderna, din imediata apropiere a Bucurestiului, de peste 4000 mp, fiind dotata cu mijloace moderne de prelucrare a materiei prime. Utilajele din dotare sunt de ultima generatie, fiecare operatie se executa intr-un flux tehnologic caracterizat de flexibilitate si fluenta.Suntem singura fabrica din Romania care are unitate de productie separata, dedicata usilor glisante. Recomandam suprafata magazinului 50 � 100 mp.

Nu este necesar un spatiu mare de expunere deoarece nu oferim produse de serie pe care clientul trebuie sa le vada si sa cumpere. Este suficient un spatiu de 50 � 100 mp in care sa fie expuse principalele categorii de produse, prin care clientul sa se convinga de calitatea si fiabilitatea produsului, fiecare comanda fiind personalizata. Este un mare avantaj ca magazinul sa fie situat intr-o zona comerciala, in care traficul de persoane sa fie intens. Magazinul poate fi independent sau intr-un centru comercial.

Anul lansarii in Romania: 2005
Tara de origine: Canada
Locatii in Romania: 13 magazine (4 mag. in Bucuresti si 9 mag. in tara)
Locatii vizate: Deschideri de Magazine in Toate Orasele Tarii cu peste 100.000 locuitori
Taxa franciza: 7.000 euro
Redevente: 350 euro/luna
Investitie Globala: incepand cu 10.000 euro
Suprafata minima: 50 mp
Tip de contract: Franciza
Durata contract: 5 ani

Despre noi

FAR EST MOBILIER a inceput colaborarea...

vezi mai mult

Calitate

FAR EST MOBILIER a dovedit ca este un partener valoros...

vezi mai mult

Servicii personalizate

Personalizat inca de la inceput!

vezi mai mult

Expozitii


 

vezi mai mult

Cariera

Ne puteti trimite CV-urile dv...

vezi mai mult
Afla ultimele noutati: