A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: models/General_model.php

Line Number: 44

Backtrace:

File: /var/www/html/farest/mobilier-komandor.ro/application/models/General_model.php
Line: 44
Function: _error_handler

File: /var/www/html/farest/mobilier-komandor.ro/application/controllers/Pages.php
Line: 44
Function: getBreadcrumb

File: /var/www/html/farest/mobilier-komandor.ro/index.php
Line: 292
Function: require_once

Producator mobila/mobilier, distribuitor mobila - firma mobila Komandor

Despre noi

FAR EST MOBILIER a inceput colaborarea cu compania multinationala
Komandor - producator de usi glisante si dressinguri -
prezenta in peste 50 de tari, in 2005 devenind master francizor pentru Romania.

Inca de la deschiderea fabricii de mobilier din anul 2001, FAR EST MOBILIER a cautat permanent o colaborare cu un nume mondial si cu destinatie – produs personalizat. Doi ani mai tarziu, in Octombrie 2003, FAR EST MOBILIER a inceput colaborarea cu compania multinationala Komandor - producator de usi glisante si dressinguri - prezenta in peste 50 de tari, in 2005 devenind master francizor pentru Romania.

FAR EST MOBILIER a dovedit ca este un partener valoros pentru o companie multinationala, obtinand trei premii pentru excelenta, precum si premiul pentru cea mai dinamica si cea mai mare crestere din Europa. Pentru prima data in Romania cineva a avut curajul sa spuna "noi vindem dressinguri" si o facem la nivel profesionist, oferind solutii complete pentru dulapuri, dressinguri, usi glisante, usi mansardate, usi separare incaperi, usi pivotante.

Dupa 2 ani de experienta FAR EST a deschis primul magazin Komandor exclusiv cu produse personalizate, a realizat manualul francizei si a inceput cautarea de parteneri care cred in acest business de succes, demonstrat pe tot globul. Activitatea de productie se desfasoara intr-o fabrica moderna de peste 4.000 mp dotata cu mijloace moderne de prelucrare a materiei prime.

Utilajele din dotare sunt de ultima generatie, operatiile fiind executate pe linie automata asistata computerizat. Suntem singura fabrica din Romania care are unitate de productie separata, dedicata usilor glisante.

Clientul primeste la semnarea contractului comanda, precum si pretul acesteia, oferind clientului increderea unui adevarat parteneriat. Suntem in acest moment singura firma din Romania care are un soft integrat ce ofera posibilitatea ca dupa efectuarea contractului si a finalizarii proiectului de mobilier, acesta sa fie transmis direct in productie prin intermediul soft-ului.

Calitate

FAR EST MOBILIER a dovedit ca este un partener valoros...

vezi mai mult

Servicii personalizate

Personalizat inca de la inceput!

vezi mai mult

Expozitii


 

vezi mai mult

Franciza

KOMANDOR a fost fondat in 1992, ideea acestei ...

vezi mai mult

Cariera

Ne puteti trimite CV-urile dv...

vezi mai mult
Afla ultimele noutati: