Ce canapele alegem in 2015?

Canapeaua este extrem de importanta in mentinerea unui echilibru coloristic la nivelul livingului. Canapeaua este prima piesa de mobilier care iese in evidenta atunci cand intram intr-o sufragerie. Pe langa mobila de sufragerie, care trebuie sa fie nici foarte aglomerata, nici aproape absenta, canapeaua este cea care umple sufrageria si care o definitiveaza.

Pe piata din Romania exista numeroase modele de canapele, disponibile in culori si materiale diferite, insa, si in cazul acestora, exista anumite tendinte ce trebuie urmate. Astfel, in materie de canapele 2015, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  1. Materialul din care este confectionata canapeaua trebuie sa fie de calitate; canapeaua trebuie sa fie rezistenta, mai ales ca redecorarea sufrageriei nu se face in fiecare zi;
  2. Canapeaua trebuie sa se integreze in coloristica generala a livingului sau sa se asorteze perfect cu piesele de mobilier din sufragerie. Nu ezita sa folosesti culori bogate, precum movul, galbenul, turcoazul, verdele sau rosul;
  3. Daca vrei un material care sa nu atraga praful, poti alege canapele din bumbac. Dezavantajul canapelelor din bumbac consta in faptul ca sunt foarte sensibile la pete, necesitand un tratament special;
  4. In 2015, canapelele din piele raman in top. Asadar, nu vei da gres cu o canapea din piele, in nuante clasice de negru si crem, sau in culori mai indraznete, de rosu, roz, verde, visiniu, etc.
  5. Canapelele multifunctionale sunt alegerea perfecta si in 2015. Cu ajutorul lor te bucuri ziua de un coltar elegant, iar noaptea de o canapea confortabila si relaxanta.

Daca nu ai o idee clara asupra combinarii culorilor, astfel incat sa ai un living impresionant, poti opta pentru o canapea roz in combinatie cu draperii albastre, covor alb sau bleu si accesorii albastre. Rezultatul final va fi unul care te va surprinde in mod placut.

Afla ultimele noutati: