Calitate

FAR EST MOBILIER a dovedit ca este un partener valoros pentru o companie multinationala,
obtinand trei premii pentru excelenta, precum si premiul pentru cea mai dinamica si cea mai mare crestere din Europa

Echipa noastra de desingneri creeaza proiecte personalizate pentru dvs. tinand cont de preferintele dvs., folosind softul propriu de proiectare 3D si in acelasi timp oferind consultanta. Atunci cand va hotarati sa comandati mobilier Komandor, va puteti astepta la urmatoarele :

Confort

toate produsele sunt usor de folosit si simplu de intretinut.

Eleganta

proportii ideale, potrivite dimensiunilor camerei; imbinarea perfecta a culorilor.

Functionalitate

utilizarea eficienta a spatiului; posibilitati diverse de depozitare: haine, lenjerie de pat, paturi si perne, incaltaminte, masini de calcat, aspiratoare, geamantane si carti.

Siguranta

usi glisante, care nu pot sari de pe sine (cele produse de Komandor sunt echipate cu sisteme brevetate de mecanisme cu rulare silentioase). Toate oglinzile cuprinse in sistem sunt prevazute cu o folie de protectie, pentru a-i mari rezistenta si pentru a preveni accidentarea. Astfel, copiii si animalele de companie sunt in siguranta.

Materiale

Komandor foloseste numai materiale in conformitate cu ultimele standarde de siguranta: otel placat cu zinc si dur-aluminiu pentru profile, rasini speciale, PAL melaminat de cea mai buna calitate, din import.

Culori

o gama vasta de culori oferita pentru profilele de usi sau PAL melaminat; insertii speciale: oglinzi fumurii, oglizi fumurii sablate cu model, sticla colorata, bambus, rattan, loom, sticla sablata, sticla sablata cu model, pal, sticla personalizate.

Forme

compartimentarile interioare pot avea diverse forme si dimensi - uni, de la corpuri inguste si inalte pana la corpuri joase si late. Adaptabilitatea mare si posibilitatile multiple de creare a dimensiunilor fac din produsele Komandor o solutie potrivita chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti.

De la designeri la oamenii de vanzari, de la oamenii din productie la personalul care asigura montajul, de la oamenii de la birouri la manageri, toti angajatii Komandor sunt instruiti sa verifice si sa reverifice munca lor pentru a se asigura ca asteptarile clientilor sunt indeplinite si chiar depasite.

Despre noi

FAR EST MOBILIER a inceput colaborarea...

vezi mai mult

Servicii personalizate

Personalizat inca de la inceput!

vezi mai mult

Expozitii


 

vezi mai mult

Franciza

KOMANDOR a fost fondat in 1992, ideea acestei ...

vezi mai mult

Cariera

Ne puteti trimite CV-urile dv...

vezi mai mult
Afla ultimele noutati: