Avantajele mobilei pe comanda

Mobila pe comanda este, fara doar si poate, cea care raspunde pe deplin gusturilor si nevoilor tale functionale. Astfel ca, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la mobilierul pe comanda pentru bucatarie, sufragerie, dormitor sau hol.

Daca alegi mobila pe comanda vei stii, inca de la inceput, cum va arata produsul final. Nu vei avea surprize neplacute si, in cazul in care nu ai specificat anumite aspecte, esti responsabil pe deplin de felul in care arata mobila. Culoarea, materialele, finisajele sunt alese de tine, ca si cumparator, ceea ce inseamna ca alegi exact ceea ce-ti place si ceea ce se adapteaza spatiului de care dispui.

Komandor propune mobilier pe comanda, mobilier personalizat in functie de cerintele tale, ale clientului. Komandor este primul producator de mobilier pe comanda din Romania cu tehnologie digitala, realizand pal personalizat, sticla personalizata, tapet personalizat,canvas personalizat, parchet personalizat, cu orice imagini.

Komandor ofera solutii optime pentru ca mobila mult visata sa se transforme in realitate. Realizarea de mobila personalizata la comanda este activitatea pe care o desfasuram cu succes. Dispunem de o experienta notabila in finalizarea oricarui proiect de mobilier si design interior: bucatarii, livinguri, dormitoare, dressiguri, camere pentru copii, mobilier pentru birou, mobilier de hotel, usi pliante si usi glisante de separare.

Afla ultimele noutati: